AlcalalíLAB es presenta el 4 d’octubre en un acte obert de participació ciutadana en la Placeta Nova.

L’Ajuntament d’Alcalalí celebrarà el pròxim 4 d’octubre a les 19:30 hores en la Placeta Nova l’acte de presentació d’AlcalalíLAB, un projecte col·laboratiu dirigit a impulsar la participació ciutadana amb l’objectiu de millorar el municipi. Durant els mesos de juliol i agost, s’han dut a terme diverses sessions de capacitació i dinamització amb el grup motor del projecte, format per més de 15 veïns i veïnes d’Alcalalí de perfils diversos, que ja estan involucrats en aquesta fase inicial del laboratori ciutadà i que han liderat l’organització de l’acte de presentació. La Placeta Nova, espai on tindrà lloc l’esdeveniment, serà també objecte d’un procés participatiu per al seu redisseny.
AlcalalíLAB és un laboratori ciutadà impulsat per l’Ajuntament d’Alcalalí amb el suport de la Generalitat Valenciana i la Diputació d’Alacant. El projecte té com a objectiu involucrar la ciutadania en la creació de solucions col·laboratives per a afrontar els reptes actuals del municipi, com ara la mobilitat, la interculturalitat, la valorització del patrimoni o la dinamització econòmica.

L’acte de presentació estarà dividit en diversos espais per a la participació. Després de les presentacions inicials a càrrec de la part institucional i dels membres que ja formen part d’AlcalalíLAB, es donarà pas a diverses dinàmiques participatives, dissenyades per a recollir les opinions i propostes de les persones assistents. Les activitats inclouran una pluja d’idees, la consulta ciutadana a través de formularis físics i digitals, i un espai dedicat a recollir propostes per al redisseny de la Placeta Nova. A més, els més menuts del CRA Terra de Riuraus han participat en el procés creatiu, i les seues propostes artístiques seran exposades durant l’acte.

L’Ajuntament d’Alcalalí vol destacar que AlcalalíLAB és un projecte obert, en què totes les persones que visquen al municipi poden aportar les seues idees i propostes, sempre amb la intenció de construir un futur millor i més inclusiu per a totes i tots. L’acte de presentació conclourà amb un aperitiu, que busca fomentar la conversa i l’intercanvi d’impressions entre les persones assistents.

AlcalalíLAB -Presentación

*Per a més informació sobre el projecte i futures activitats, les persones interessades poden contactar a través del correu electrònic: adl@alcalali.es.

Skip to content