+34 620 123 123 info@teamhost.pro
0 Items

«Feslalí, el febrer és Alcalalí» se celebra anualment el mes de febrer.

Cada any se celebra Feslalí , que en general sol abastar les quatre setmanes del mes de febrer.

El naixement d’este festival anava lligat a la floració de l’ametler. El paisatge d’Alcalalí estava dibuixat per bancals plens d’ametlers que al febrer arribaven a la seua màxima esplendor amb la seua floració. Lamentablement això ja no és així. L’aparició del bacteri Xylella fastidiosa i les polítiques d’erradicació ha fet desaparéixer quasi la totalitat dels ametlers d’Alcalalí.

De totes maneres i reinventant-nos continuem oferint cada any noves edicions de Feslalí.

En estos enllaços pots consultar la programació de les diverses edicions, de manera que podràs fer-te una idea de tot el que s’oferix: Feslalí 2020

Feslalí és gastronomia, és senderisme, és fotografia, és música, és artesania. 

Encara que la programació canvia cada any, normalment s’oferix un ampli ventall d’activitats. Esta oferta ve donada pels establiments de comerç, les associacions locals, els veïns i la municipalitat.

El concurs de fotografia que la seua temàtica varia cada any és ja una tradició en Feslalí. Portem realitzades set edicions i esperem seguir avant amb moltes més.

La gastronomia també té un pes important en Feslalí, en cada edició els bars i restaurants del municipi ens oferixen el seu millor repertori de tapes i cuina de proximitat i temporada.

El concurs de pastissos és també un clàssic en cadascuna de les edicions de Feslalí. Podeu consultar totes les receptes presentades fins a la data en este enllaç.

Per als quals preferisquen caminar pels voltants d’Alcalalí, existixen dos versions d’una ruta que pot realitzar-se a peu, amb bicicleta o amb xiquets. En estos enllaços de *Wikiloc pots consultar la ruta de dificultat baixa i la ruta de dificultat mitjana.

També existixen rutes senderistes de més dificultat per als amants de la muntanya. Pots consultar en nostra web  les diferents rutes que t’oferim.

Així que t’animem a seguir-nos en Facebook, Twitter e Instagram per a estar al corrent de totes les novetats i de les noves edicions de Feslalí.

Al febrer us esperem en Feslalí